Домашні улюбленці українських зірок: хто живе вдома у Олега Винника, Насті Каменських, Лесі Нікітюк та інших

Попри гастролі і концерти, українські зірки спішать зачастую додому саме до них - домашніх улюбленців. Подивимося, кого прихистили наші знаменитості.

Домашні улюбленці – справжні чарівники. Саме завдяки ним ми відчуваємо затишок та велику мотивацію повертатися додому. Наші котики та песики дарують безліч емоцій та позитиву.

Зірки – теж люди і вони так само як і ми прагнуть отримати свою порцію гарних емоцій.

Леся Нікітюк та Рафік

Чудесний песик на ім’я Рафаель – надійний товариш відомої білявки. Вона обожнює свого чотирилапого друга та навіть бере з собою на відпочинок

Минулого року Лесі довелося зробити операцію песику. Проте, це для його ж блага, адже ведуча не планує мати цуциків.

Леся Ніктюк вважає Рафіка справжнім другом

Олег Винник, Тіна Кароль та їхні коти

Без кота, кажуть, і життя не таке. Це правило підтверджує сам підкорювач вовчиць Олег Винник. Чоловік називає свого улюбленця “Вогняний кіт” та обожнює з ним музикувати.

Як і належить справжньому коту, тварина поводить себе дуже ледащо та зухвало. Проте, не відмовляє собі у задоволенні посидіти на руках в самого Олега Винника.

До речі, карантин ці двоє проводили разом. Хіба, що справжню чоловічу дружбу розбавляла чарівна квітка Таюне.

Олег Винник зі своїм вогняним котом

Тіна Кароль теж поповнила клуб кошатників. Жінка майже не говорить про це у своєму мікро-блозі в Інстаграмі, проте, справжні прихильники знають про її домашню улюбленицю.

Пухнаста подружка Тіни Кароль безпорідна, проте, кохана

Жінка прихистила тварину. Обожнює кішку і її син Тіни. Хлопець приїздить до матері на канікули, адже живе та навчається у провінції коло Лондону.

Настя Каменських та її собачка Мімі

Біленька подружка Насті стала причиною для багатьох дискусій. У мережі вважали, що жінка так сильно хоче дитину, що вирішила віддати своє кохання цьому цуцику.

Настя Каменських та її улюблениця Мімі

 

Схожі статті