Максим Галкін показав себе молодим і без Алли Пугачової: вже тоді був відомим, але худорлявим та кучерявим

Максим Галкін свого часу часто виступав з пародіями на відомих людей. Сьогодні ж такі виступи майже неможливі й артист поділився уривками одного з виступів.

Російський гуморист Максим Галкін одружений на Примадонні Аллі Пугачовій та виховує їхніх двійнят Гаррі та Лізу. Раніше пародист часто виступав на різних заходах з номерами, присвяченими політикам, знаменитостям і просто подіям у країні.

Зважаючи на ситуацію у світі, важко організовувати подібні виступи, тож Максим Галкін вирішив поділитися архівним виступом за 1999 рік. Як написав сам пародист, його виступ був у рамках святкування 100-річчя журналу “Вогник”. І, хоча на сторінці у мережі Максим Галкін виклав лише уривки з виступів, він відмітив, що багато чого і досі залишається актуальним. Особливо, коли йшлося про відсутність приводів для веселощів.

Максим Галкін в молодості й тепер
Максим Галкін в молодості й тепер

Прихильники не могли не відреагувати на такий допис і зауважили, що давно не чули ніяких пародій на його концертах. Вони схильні погодитися з тим, що приводів для веселощів і справді немає. А ще відмітили відсутність тих політиків, яких можна спародіювати через якусь їхню особливість.

Дехто звернув увагу на те, як усе змінилося, адже раніше нинішній глава Російської Федерації сам був частим гостем на виступах Максима Галкіна. Схоже, не лише гуморист піддався ностальгії та згадав період, коли можна було все і головні люди держави були не настільки віддаленими від народу.

Хоча багатьом здається, що саме таке спілкування і виступи створювали певну атмосферу і настрій, за яким більшість сумує. зважаючи на зміни в суспільстві.

На відео видно, що Максим Галкін за цей час дуже змінився і зараз у ньому важко впізнати того чоловіка, яким він був на початку кар’єри. Це відмічають його прихильники, звертаючи увагу на обличчя пародиста. Вони вважають, що тоді він комплексував через зовнішність і намагався мати кращий вигляд.

Схожі статті