Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча показала свій засніжений палац: живуть з Горбуновим на широку ногу

Катерина Осадча та Юрій Горбунов можуть собі дозволити не економити на власному майні.

Зіркове подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова живе під Києвом, в котеджному містечку “Сонячна долина” розташованому в селі Романків. Це в трьох кілометрах на південь від Києва, по Обухівській трасі.

Вартість задоволення

Вартість будинків у цьому закритому селищі, з власною службою безпеки, варується від 13 до 42 мільйонів гривень в залежності від площі і розміру ділянки. Там є старий хвойний ліс, упорядкований парк, декоративне озеро та вся необхідна інфраструктура.

Відомо, що у цьому містечку також проживає подружжя Олексія Потапенка та Насті Каменських. Що пояснює тісну дружбу між Горбуновими та Потапенками.

Інтер`єр

На жаль, ні Катерина Осадча, ні Юрій Горбунов не запрошували на екскурсію по своїй домівці представників ЗМІ. Тому жоден журналіст не мав змоги зробити фотографії інтер’єру.

Та завдяки соціальними мережам, ми маємо можливість створити картинку за допомогою фотографій, що публікувалися особисто подружжям. Адже, частіше за все, ведуча “Світського життя” публікує кадри, зняті зсередини будинку. Але в цей раз, мабуть, захотілося похвалитися, як виглядає її ділянка, засипана снігом.

Фотографія домівки Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Іноді нам всім хочеться трошки похизуватися. А телеведуча Катерина Осадча — не виключення. В неї також, час від часу, з’являється така необхідність.

Нагадуємо, що подружжя проживає разом зі своїм трьохрічним сином Іваном, який народився одразу після зізнання зіркової пари у романі.

Схожі статті