Де раніше жила Тіна Кароль з чоловіком, а тепер живе з Даном Баланом: розкішне сімейне гніздечко поп-діви

Тіна Кароль не дуже любить говорити про особисте. Проте дещо вона таки показала. Зокрема, як виглядає маєтон популярної поп-діви.

Тіна Кароль – одна з небагатьох українських зірок, яка мало що розповідає про себе. Жінка зізналася, що після смерті її чоловіка Євгена Огіра, вона вже може впустити у своє життя чоловіків.

Схоже, не лише у серці української красуні, а у її маєтку поселився молдавський мачо Дан Балан. Саме роман з колегою по проекту “Голос країни” Даном Баланом зірка не коментувала, але час від часу у мережі з’являлися знімки, де видно, що співак частий гість у домі виконавиці.

Зокрема, бурхливу реакцію викликало відео виступу на фіналі вокального шоу, який транслювався з будинку Тіни Кароль.

Маєток Тіни Кароль
Маєток Тіни Кароль

Маєток, у якому проводилися зйомки, почав будувати покійний чоловік співачки. А закінчувала та приводива все до ладу сама співачка вже після того, як її коханого не стало.

Зірка свого часу провела екскурсію для Каті Осадчої і показала найпотаємніші речі, які досі нагадують Тіні Кароль про чоловіка. Маєток української поп-діви справді вражає. У ньому три поверхи, один з яких належить її синові Веніаміну, а третій – особиста територія Тіни Кароль. Саме тут і проводився запис суперфіналу “Голосу країни”.

На підтвердження того, що Тіна кароль та Дан Балан ще під час проекту почали жити разом, продюсер шоу Олексій Завадюк розповів, що під час обговорення деталей суперфіналу, до молдавського співака хтось прийшов і відразу після дзвінка у двері поуівся діалог між Тіною Кароль та Даном Баланом. Ймовірно, то прийшов Потап, який і зауважив, щодосить ховатися, адже і так зрозуміло, що співаки живуть разом.

Кімната Тіни Кароль
Кімната Тіни Кароль

А те, що пара не розкриває таємниць, дуже схоже на те. що вони хочуть подовше поінтригувати прихильників і, зрештою, ошелешити їх неймовірною новиною.

Але, схоже, у помешканні все ж може початися нова історія нової родини, частиною якої може стати молдавський співак Дан Балан.

Більше про стосунки Дана Балана і Тіни кароль дивіться на каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.