Прекрасній екс-віагрянці Вірі Брежнєвій виповнилося 39 років: цікаві факти про виконавицю

Вона підкорила серця мільйонів шанувальників безумовною харизмою та сліпучою посмішкою. Яка ж вона у буденному житті?

Красуня Віра Брежнєва успішна у всьому! Вона співає, знімається в кіно і рекламі, працює на телебаченні, поєднуючи все це з обов’язками мами. 3 лютого екс-віагрянці Вірі виповнилося 39 років. У честь дня її народження Сенсація пропонує найцікавіші факти про виконавицю.

Галушко

Справжнє прізвище Віри – Галушко! А псевдонім красуні придумав сам продюсер групи «ВІА Гра» Дмитро Костюк, коли дізнався, що вона землячка Леоніда Ілліча Брежнєва.

Батьківщина

Віра народилася в Дніпродзержінську в бідній родині. Батько працював на хімічному заводі, а мати була медсестрою. Мати була для неї єдиним порадником и захисником, а батько – жорстким вихователем.

Віра Галушко не вважалася красунею, але на її шляху також постало випробування зовнішністю. Віра мала кардинально змінитися. І зробила це.

Жіноча енергетика

Віра вважає, що в її родині сильний жіночий клан, адже в неї три сестри (Галя і двійнята – Настя та Віка), і кожна народила по дівчинці. У їхній родині народжуються тільки дівчатка.

Сімейна світлина опублікована Вірою.

Первісток

Першу дитину вона народила в 2001 році ще студенткою. Батьком дівчинки став Віталій Войченко, з яким вона прожила кілька років у фактичному шлюбі.

Перший шлюб

У 2006-му Віра вийшла заміж за українського бізнесмена Михайла Кіпермана, згодом у них народилася дочка Сара. Але вже в жовтні 2012 року співачка подала на розлучення.

Хоббі

До речі, Брежнєва обожнює дорогі машини, але їй ніколи не доводилося купувати їх самостійно. Першим подарунком був Jaguar від багатого шанувальника, а потім Porshe, Mercedes, Cadillac Escalade.

Фонд

У співачки є власний благодійний фонд «Промінь віри», який допомагає дітям, хворим на онкологічні захворювання.

Схожі статті