Телеведучий Юрій Горбунов кардинально змінив імідж: тягне на підлітка, але 50-річного

Юрій Горбунов вирішив поекспериментувати та спробував незвичний для себе стиль.

На протязі декількох років Катерина Осадча та Юрій Горбунов живуть у щасливому шлюбі. Декілька днів тому, а саме 3 лютого, подружжя відсвяткувало річницю – лляне весілля.

В цей особливий день Катерина і Юрій зворушливо привітали один одного з сімейним святом, опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах спільні фотографії та додавши багато ніжних слів один для одного.

Зміна іміджу

Відомий телеведучий, який віддавав перевагу класичним образам, з’явився в ефектному молодіжному вбранні.

Горбунов був одягнений в завужені вкорочені брюки чорного кольору, які були доповнені трендовими аксесуарами у вигляді сріблястих ланцюгів. Доповнили образ короткий пуховик контрастного білого кольору і туфлі з масивними носками. Юрій позував на фоні свого розкішного наполірованого автомобілю та додав незвичний, для його акаунту, опис.

 

Виглядав артист в цьому образі дуже стильно та молодіжно, але все ж таки, з субєктивної точки зору, шоумену більш до лиця класичні смокінги та стримані образи.

Реакція підписників

Підписники оцінили спробу зірки внести трендовості у буденний образ і підтримали його. А деякі вирішили, що Юрій просто намагається хизуватися майном. І жартома повідомили про це у коментарях під публікацією.

Нагадуємо, що подружжя Горбунових піднялося на пік своєї популярності завдяки новині про несподіваний шлюб та вагітність. Пара до останнього приховувала роман, а потім створила сенсацію своїм зізнанням.

Схожі статті