Дружина Сергія Бабкіна показала фото чоловіка після операції: співак без темних окулярів тепер не ходить

Сергій Бабкін - один з популярних артистів України. Проте, нещодавно він повідомив про нещастя, яке сталося: почалися проблеми з очима.

Сергій Бабкін – справжній голос покоління. Його музика сповнена вуличного бунтарського духу, а слова – близькі кожному. Немає жодної людини в Україні, яка б не знала його пісні “Солдат”.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Зараз артист трохи змінив амплуа, проте, щирість з його треків не зникла. Його музика досі полонить серця.

Хвороба музиканта

Цього року артист повідомив, що на певний час має припинити спілкування зі своїми підписниками. Причина крилася у досить печальній події: музикант відвідав лікаря, де почув страшний діагноз. У співака була проблема з зором, але виявилося, що це не просто деформація, яку можливо прибрати корекцією за допомогою лінз чи окулярів. Це була справжня хвороба, яка могла лишити зірку сліпим на весь останок життя.

“Тиждень тому я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Лікар сказав так: запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви осліпнете”, – написав артист у своєму дописі в Інстаграмі.

Сергій описав вирок, який оголосив йому лікар та поділився переживаннями на цей рахунок. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Потім на чоловіка чекала складна операція. Проходив необхідне хірургічне втручання чоловік не в Україні, а поїхав закордон до австрійської клініки.

Чому музикант взяв рішення поїхати з країни та проходити лікування в іноземній лікарні?

Виявилося, що у нашій країні, на жаль, немає необхідного обладнання для проведення операцій на очах. До речі, хвороба очей – це ускладнення перенесеного вірусу, що вразив нирки артиста.

Перші позитивні звістки

Новину про те, що чоловіку вже стає краще повідомила дружина Сергія Бабкіна – Сніжана. Жінка опублікувала переписку з коханим.

Дружина Сергія Бабкіна розповіла, що операцію вже зробили. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

 

 

Схожі статті