Тіна Кароль романтично привітала молдавського мачо Дана Балана з днем народження

Тіна Кароль не забула про свого коханого і романтично привітала його з днем народження.

Популярному молдовському артисту, музикантові, який встиг полонити серця українських та російських слухачів, Дану Балану сьогодні виповнюється 42 роки. 6 лютого він святкує свій день народження.

Хто ж він?

Харизматичний та стильний співак став улюбленцем багатьох українських жінок. Кожна фотосесія, виступ чи прем’єра пісні активно обговорюються в мережі. У день народження до артиста прикута особлива увага, він отримує на свою адресу багато приємних слів. І його “кохана” Тіна Кароль не стала виключенням.

Тіна Кароль і Дан Балан

Нагадуємо, що українська співачка Тіна Кароль і молдавський співак Дан Балан неодноразово підігрівали чутки про свій роман романтичними розмовами і вчинками під час ефірів “Голос країни”.Так, пристрасті розгорілися ще під час першого ефіру сліпих прослуховувань. Тоді Тіна весь випуск дражнила Балана, а той періодично кидав на неї то закохані, то ревниві погляди.

Привітання поп-діви

Тіна Кароль сьогодні вранці опублікувала дуже миле відео з привітаннями Дану. Вона скомпонувала нарізку з різних випусків шоу Голос країни і змонтувала таким чином, щоб усі романтичні моменти з її коханим були разом.

Ігри Тіни Кароль і Дана Балана з публікою продовжуються. Співачка зробила інтригу і звісно не збирається її пояснювати. На що ж саме натякнула Тіна, також відомо тільки їй.

І звичайно наклала милу озвучку та запропонувала чоловікові зіграти у калачики. Відповіді або реакції від Дана Тіні поки немає.

Сподіваємося, що дуже скоро ми побачимо відповідь від іменинника.

Схожі статті