У соцмережі з’явилися рідкісні світлини молодого Потапа: худий юнак з довгим волоссям

Потап не завжди був лисим та з зайвою вагою.

Коли репер Потап вперше з’явився на сцені його супроводжувала знойна італійка Настя Каменських, а сам він виглядав досить дивно: яскраві курточки, ціпки, картуз набік і золоті зуби. Їм вдалося внести перчинки в тодішній український шоу-бізнес і добре закріпитися у ньому.

MOZGI ENTERTAINMENT

Згодом Потап започаткував Мозгі Інтертеймент і почав працювати з багатьма артистами. Зокрема, він був і продюсером, автором текстів та музики, ідейним центром лейблу і т.д. Його найуспішніші проекти – це Время  и стекло, Оля Полякова, NK. Вищеперерахованим артистам вдавалося вигравати декілька нагород за церемонію і посідати перші рядки у музичних чартах.

Ірина Горова

Немаленьку роль у розвитку музичної індустрії зіграла колишня дружина Потапа Ірина Горова. Колись подружжя розповідало, що Ірина могла запросто ідентифікувати наступний хіт. Якщо пісня Потапа їй не подобалося, то вона обов’язково буде у плейлисті  кожного українця.

Рідкісна світлина

Усі звикли бачити продюсера у його звичному образі. Лисим, у тілі, в кросівках та зручному одязі. Мабуть ніхто з його слухачів не бачив його з шевелюрою. Але ці часи позаду. Адже Олексій Потапенко вирішив порадувати своїх підписників і опублікував неймовірне фото.

Підписники одразу ж почали жартувати, що облисіння первістку Насті Каменських точно не світить. Адже у його батьків неймовірні гени і волосся має бути просто розкішним. Інші знаменитості також підтягнулися та почали глузувати з молодого Потапа. Але звісно ці жарти полишені негативного сенсу.

Дійсно, у дітей Насті та Потапа немає шансу на рідке волосся. А репер колись міг бути зіркою реклами шампуню.

Схожі статті