Іменинник Дан Балан порадував своїх прихильниць розкішним виглядом: Тіна “не в захваті”

Іменинник Дан Балан порадував своїх прихильниць розкішним виглядом у сорочці.

6 лютого молдавський виконавець Дан Балан святкує свій 42 день народження. Відомий співак з легкістю підкорює жіночі серця, однак, за чутками, воно вже зайнято красунею Тіною Кароль. Але, мало хто знає, який шлях пройшов молдавський музикант до становлення улюбленцем мільйонів. Адже він почав розвиватися в музичній індустріі раніше, ніж деякі його шанувальники народилися. Чоловіку вдається на протязі 20-річної кар`єри зберігати розкішний вигляд та не втрачати натхнення.

Привітання

Сьогодні шанувальники буквально засипають кумира привітаннями з днем ​​народження, бажаючи Балану міцного здоров’я, нових пісень і прекрасного настрою в цей день. Привітати Балана приєдналися і колеги по сцені, не виключенням стала і “кохана” співачка Тіна Кароль.

Це все монтаж!

Нагадаємо, що Тіна Кароль кумедно привітала Дана Балана з днем ​​народження. Вона поділилася в stories відео, змонтованим її шанувальниками. На ньому співачка “вередує” і “кокетує” з Даном Баланом, а той пропонує їй зіграти в “калачики” і ніжно цілує жінку в шию.

Під час тренерства на “Голосі країни” Дан Балан познайомився з багатьма талановитими виконавцями. Більш того, він записав спільні пісні з переможницею 9 сезону – Оксаною Мухою та фіналісткою 10 сезону – Індірою Єдільбаєвою.

Сьогодні Дан вирішив подякувати шанувальників та колег та сухо підписав своє фото словами вдячності. Балан неактивно веде соцмережі, тож недивно, що співак не розписував свої емоції та почуття у блозі.

Цікаво що відповів Дан Тіні на її привітання?

Схожі статті