Монро, Борис Апрель та інші чоловіки шоу-бізнесу, які стали жінками всупереч законам природи: всі подробиці

Такі перевтілення - не епатаж, а спосіб повернутися до своєї природи.

Людська природа настільки дивна та непередбачувана, що досі науковці гадають, що стало причиною та мотивацією для багатьох змінити стать. Сьогодні ми розкажемо, хто з зіркового світу чоловіків вирішив стати жінкою. Ми не будемо брати до уваги сценічні образи, як-от в Андрія Данилка або Юрія Ткача в окремих виступах, а поговоримо про зірок, які дійсно відчули, що народилися з душею жінки у тілі чоловіка.

Монро

Травесті-діва Монро, або, як ще себе називає артистка, Монрітта, спершу й не думала про кар’єру зірки шоу-бізнесу. Хлопця звали Олександр і навчався він на хімічному факультеті. Проте, душі потребувала змін. У 1999 році юнак вперше вирішив спробувати приміряти на себе жіночий образ та перевдягтися в сукню.

Монро до трансформацій

Сьогодні Монро – це справжня діва естради, що має виразні андрогінні риси.

Діва Монро. Фото взято з просторів мережі.

Борись Апрель – Зіанджа

Його вперше країна побачила на українській “Фабриці зірок”. Тоді Борис представ перед публікою у ролі тендітного хлопця з ніжним тендітним голосом.

Подивіться, як змінився Борис! Неймовірно, як наука допомогла дійти йому своєї мети. Фото взято з просторів мережі.

Перевтілення Бориса в жінку не залишило байдужим нікого – одні вважали це сильним вчинком, інші розкритикували. Тим не менш, Аня Ейпріл (так звуть зараз Бориса) втілив мрію свого життя і створив тіло подібним до душі.

Карина Мінаєва

Неможливо у цій тендітній брюнетці впізнати колишнього юнака. Дівчина стала відомою завдяки проекту “Супермодель по-українськи”. На початку свого перевтілення Карина ще виглядала зовсім не як дівчина.

Карина Мінаєва зробила безліч операцій. Фото взято з просторів мережі.

Зараз зірка активно займається своєю кар’єрою та не афішує свого походження.

Схожі статті