Телеведуча Оксана Марченко показала, як її допікають хейтери по телефону: дала жорстку відсіч

Телеведуча Оксана Марченко продемонструвала, як дає відсіч хейтерам.

Нещодавно Оксана Марченко анонсувала вихід нового проекту “Прочанка”, знятого в жанрі авторського кіно. На це паломництво, як повідомила зірку каналу “СТБ” благословив Блаженніший Онуфрій.

Авторське кіно

Майданчика для перегляду стрічки досі немає, але Оксана пообіцяла, що незабаром неодмінно повідомить про місце, де глядачі зможуть побачити її творіння.
За словами Марченко, ці фільми про любов до ближнього, любові Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді. Також на днях Оксану Марченко внесли в базу сайту “Миротворець” і опублікували там її номер телефону.

Хейтери

Сьогодні зірка повідомила, що хейтери не дають їй спокою та дзвонять їй на мобільний впродовж цілого дня.

Знаменитість повністю записала всю розмову з хейтерами.

Хлопці використовували ненормативну лексику і відверто знущалися, ніби підлітки.

Телеведуча отримала велику підтримку.

Оксана вирішила продемонструвати одну з таких розмов та показала, як дає відсіч знахабнілим.

“Друзі, заздалегідь прошу вибачення за всю ненормативну лексику, друге відео без монтажу … Не витрачайте свій час, нас цим не зачепити і не залякати! Господь з нами”, – написала Марченко і опублікувала відео , на якому до неї додзвонилися невідомі, щоб познущатися.

У своєму відео-ролику Марченко заздалегідь попереджає, що розмова з нею була проведена на підвищених тонах і з вживанням нецензурної лайки: “Я навіть не буду “запіківать” те, що ці люди дозволяють собі.

Схожі статті