Найгучніші зіркові розлучення: що приховували від публіки Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Їхньому щастю заздрять мільйони, а коли на поверхню виходить правда,безмежно сумують разом з ними. Не всі зіркові романи отримують своє "довго та щасливо".

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Фани Ані Лорак обожнювали їхню пару, але не судилося.

У серпні 2018-го в мережу потрапило скандальне відео, на якому була записана зрада Мурата. Поки Ані Лорак виступала на концертах і подорожувала з гастролями, її чоловік запалював в одному з київських караоке-барів. Мурат обіймав дівчину і шепотів щось на вухо. Через деякий час пара разом поїхала з клубу.

Коханкою чоловіка стала київська дівчина Яна Бєляєва. У своєму Instagram дівчина займається продажем одягу та взуття з Китаю. Яна – часта гостя нічного клубу Мурата “Dali Park”.

Пізніше в мережі стали з’являтися скандальні подробиці відносин подружжя. Так, одна з приятельок співачки розповіла, що Мурат почав зраджвати практично відразу після весілля і робив це, навіть коли Кароліна була вагітна. Натомість подружжя зізналося, що не жило разом вже декілька років.

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров

Так хто кому зрадив? Досі незрозуміло…

Коли Анастасія Стоцька тільки з’явилася на естраді, її часто порівнювали з Аллою Пугачовою. Крім того, Настя виявилася подопічною самого Філіпа Кіркорова. Тоді про роман Кіркорова і Стоцької писали всі ЗМІ. А він ніби отримує підтвердження. Справа в тому, що син Стоцької – вилитий Філіп, тільки маленький. І чим старше хлопчик стає, тим активніше люд перешіптується за Настиною спиною.

Після розлучення з Аллою Філіп постійно повторював, що він спровокував розлучення і що зробив помилку, хоча за офіційною версією, саме Пугачова пішла від поп-короля до молодого гумориста Максима Галкіна. Ці слова дійсно матимуть сенс, якщо виявиться, що у нього таки був роман зі Стоцькою.

Євген Петросян і Олена Степаненко

Вони були однією з найміцніших зіркових пар. Саме так здавалося їх глядачам.

Євген Петросян і Олена Степаненко розлучилися в 2018 році після 33 років шлюбу. Новою обраницею гумориста стала особиста помічниця, 30-річна Тетяна Брухунова, яка молодша за Петросяна на 44 роки. Як розповів інсайдер, наближене до пари, закохані оформили шлюб два роки тому.

Схожі статті