Поп-король Філіп Кіркоров кардинально змінив образ та показав себе без перуки: легенда стала сивим дідом

Легендарний артист та справжній поп-король змінився до невпізнаваності. Роки епатажу скінчилися.

Філіп Кіркоров легендарний король поп-сцени. Його творчість пам’ятає кілька поколінь, а для тисяч мешканців простору СНД.

Філіпа Кіркорова у новому образі - не впізнати
Філіпа Кіркорова у звичному образі. 

На сцені вперше артист з’явився ще за часів Радянського союзу. Він був дуже романтичним юнаком, який мав густе чорне волосся та дуже виразні чорні очі. Його музика враз підкорила кожного.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров у молоді роки. Фото взято з просторів мережі. 
Філіп Кіркоров на конкурсі пісні. Рідкісне фото.

Час йшов і Філіп змінював себе відповідно до моди та трендів. Були у Кіркорова дуже нестандартні образи. Як-от на новорічному концерті, де він ще у гарних теплих стосунках з Аллою Борисівною.

Своє пишне волосся поп-король обрізав та вирішив перевтілитися у справжнього рокера. Фото взято з просторів мережі.
У 2004 Філіп Кіркоров обрізав своє волосся. Фото взято з просторів мережі.

Та особливо великому шквалу критики піддався король вітчизняної естради за своє сміливе перевтілення. У 2018 році він вирішив, так би мовити, зробити собі ребрендинг піснею “Цвет настроения синий”. Тоді легендарний артист, який все своє життя оспівував кохання, постав в образі…підлітка. Він вирішив зробити пародію на всіх сучасних реперів та молодіжних співаків.

Для кліпу “Цвет настроения синий” Філіп Кіркоров вирішив перевтілитися у такого собі підлітка. Скріншот взято з кадру кліпа.

Тоді публіка поділилася на два табори: хтось захищав невинний жарт співака, а хтось навпаки різко критикував дії артиста.

Та тепер, схоже експерименти над самим собою – скінчилися. Філіп Кіркоров вирішив зняти перуку та лишив собі свій нині природній колір – сивий.

Лише одне пасмо нагадує про колишню шикарну чорняву шевелюру артиста. Хоча, так йому теж дуже личить.

Схожі статті