У Аліни Гросу після тривалої самотності з’явився новий коханий: “Відповідь не очевидна?”

Аліна Гросу вирішила не ховатися та відповіла на питання про коханого.

Не так давно 25-річна виконавиця вирішила відповісти на всі можливі питання мільйонної армії шанувальників її творчості прямо в своїх Insta Stories.

Хвилююче питання

Вона запропонувала користувачам задати хвилюючі їх питання і одна з підписниць, не стрималася спитала Гросу про стосунки з її партнером на знімальному майданчику:

“Ви з Романом пара? Дуже красиві”.

Співачка вирішила нічого взагалі не пояснювати про ситуацію з Романом Полянським, а просто опублікувала милий чорно-білий знімок, на якому актор цілує ее прямо в лоб.

“Відповідь не очевидна? Спасибі” – лаконічно відповіла Аліна.

Роман

Так як співачка усе особисте тримає в таємниці, то незрозуміло, коли у пари почали складатися стосунки та як вони розвивалися.

Варто відзначити, что зірці досить давно приписують стосунки з Полянським. Ймовірно, іскра між ними зародилася, ще коли Гросу була одружена. Новоспечена парочка працює разом над кліпами, а такоже часто з’являється разом в соцмережах Аліни.

Правда чи піар?

На жаль, Аліна не відповіла на питання прямо, тому існує вирогідність того, що співачка просто вирішила похвилювати публіку та привернути до себе увагу. Та будемо сподіватися, що артистка цінує своїх шанувальників і не пожартували подібним чином. Адже це було б жорстоко з її сторони.

Нагадуємо, що українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим та повернулася до рідного Києва. Ця особиста невдача у коханні спонукала її створювати нові пісні та неабияк вплинула на її розвиток, у якості артиста.

Схожі статті