Гуморист Максим Галкін випустив музичний хіт: заспівав про кохання до своєї Примадонни

Нарешті Максим Галкін вирішив продемонструвати своє кохання до Примадонни і зробив це за допомогою творчості.

Про свій дебют в музичній індустрії відомий гуморист та телеведучий Максим Галкін розповів в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши посилання на нову пісню “День Валентина”.

Прем’єра

Напередодні дня Святого Валентина шоумен вирішив зробити своїй дружині Аллі Пугачовій незвичайний подарунок і написав для неї музичний хіт. Та повідомив, що пісня доступна для скачування на всіх можливих майданчиках (Apple Music, Spotify, VK і т.д)

Веселий репертуар

Також варто відзначити, що нова пісня Максима Галкіна досить весела, запальна та оригінальна, тому, скоріш за все сподобається багатомільйонній аудиторії зіркової пари.

“Всім закоханим і тим, хто просто проходив повз, присвячується
Відразу після прем’єри Галкін зробив великий пост, де трохи розповів про свою нову роботу і про те, чому він вирішив спробувати себе у вокалі. Ця пісня присвячується Дню Валентина, а також щирої любові і безмежного обожнювання цього дня квітковими, парфумерними та ювелірними бутиками. Не важливо, що ти подаруєш своїй коханій на День Святого Валентина, важливо, якого розміру буде діамант. Всім закоханим присвячується. Всім закоханим і недолюбленного присвячується! “, – саме так презентував свій новий трек гуморист.

До слова, не дивлячись на те, що шлюбу Галкіна та Пугачової  пророчили швидкий та безсумнівний кінець, подружжя уже два десятиліття щасливо проживає разом зі своїми маленьки дітьми. Вони так само займаються творчістю і продюсують проекти, доказуючи живим прикладом, що вік коханню – не перепона.

Дізнайтеся більше:

Схожі статті