Таїсія Повалій перервала мовчання та показала помолоділе обличчя у мережі: виглядає засмаглою та зовсім юною

Здається час зовсім не змінив цю легендарну співачку. Таїсія показала, як виглядає зараз. Зірку - не впізнати.

Таїсія Повалій – справжня зірка української естради. Її творчість цінує та любить не одне покоління. Співачка намагається тримати себе у формі та ніколи не з’являється перед камерами або прихильниками без укладки та макіяжу.

Таїсія Повалій має завжди доглянутий вигляд. Фото взято з просторів мережі.

Для свого блогу в Інстаграмі, з огляду на погоду, яка просто вкрила все снігом, Таїсія вирішила зняти ролик для фанатів. У ньому жінка насолоджується морозною погодою.

Артистці зараз 56 років, проте, вона не виглядає, як пересічна жінка. Подивіться, наскільки ідеальною є шкіра співачки. До того ж, Повалій виглядає засмаглою, що не може не дивувати: значить кудись літала мандрувати або гарно провела час у солярії.

Як змінювалася Таїсія Повалій?

Потяг до музики у жінки був давно.

Професійну музичну кар’єру розпочала в 19 років. 1984 року закінчила диригентсько-хорове відділення і факультативно академічного вокалу музичного училища імені Глієра. До 1990 року працювала у Київському державному мюзик-холі у вокальній групі та солісткою.

Таїсія Повалій у молоді роки. Архівні світлини.

Вже у 1996 композиції артистки стали настільки популярними та їх настільки полюбив український слухач, що їй присвоїли звання Заслуженої артистки України. Звісно, не всім до вподоби була співачка. Її діяльність почали ототожнювати з політикою. Та навіть не це стало предметом дискусій для критиків. Зовнішність співачки – ось що обговорюють злі язики навіть зараз.

Не так давно знайшлися світлини, які показали, що Повалій використовує фото ретуш.

Таїсія Повалій не гребує використовувати фотошоп.

Тим не менш, такий прийом часто вживаний для редагування багатьох фото для глянцевих журналів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.