Співачка Настя Каменських знову одягнула весільну сукню: Потап неабияк здивований

Настя Каменських продовжує нагадувати шанувальникам про самий щасливий день у її житті — весілля з Потапом.

Відома українська співачка Настя Каменських завжди була відомою. Як тільки їх перший сумісний з Потапом кліп “Не пара” вийшов в ефірі на телеканалі “М1” музичний дует почав стрімко набирати популярність.

Потап та Настя Каменських

У Потапа тоді була родина, а Настя була самотньою впродовж довгих років. В неї було багато прихильників, які дарували їй неймовірно коштовні подарунки,ціна яких іноді складала мільйони. Про це артистка розповіла в ефірі телепередачі “Хто зверху”. Та шанувальники творчості дуету не припиняли підозрювати його учасників у романі.

Потап та Настя робили усе, щоб розвіяти підозри. Спочатку ходили чутки, що Потап та Настя ненавидять один одного. Що нібито Настя знаходиться у творчому рабстві у Потапа та інші подібні речі. Згодом Настя таки отримала бажану сольну кар’єру і 2019 року пара шокувала аудиторію знімками з весілля. Такого ніхто не очікував.

Настя у весільній сукні

Декілька неділь тому, Каменських випустила кліп на пісню “Почуття”, тому весільна тема продовжує розвиватися на сторінці співачки. Вона активно просуває свою творчість використовуючи події у власному житті. Як і будь-яка творча особистість. Так, у нещодавньому ньому кліпі дівчина співає саме про момент, коли молоді люди обмінюються обручками.

В останній публікації жінка використала фото у сукні, яка була використана для зйомок кліпу Потапа “Константа”. Артистці подобається змінювати весільні образи, а Потапу тільки подобається подібна маркетинг-стратегія. До речі, співачка виглядає розкішно на світлині.

Схожі статті