Ксенія Мішина показала, що зняла обручку: відпочинок з донькою Олександра Еллерта змінив звичний уклад життя

Ксенія Мішина відома холостячка України. Зараз жінка відпочиває разом зі своїм обранцем та його малолітньою донькою.

Ксенія Мішина прославилася ще до своєї участі у проекті “Холостячка”. Вона віртуозно зіграла злісну поміщицю Лідію у серіалі “Кріпосна”. Настільки Ксенія вжилася в роль, що її інколи й досі ототожнюють з цією дамою, яка буквально знущалася над своїми кріпаками.

Ксенія Мішина відіграла негативного персонажа у телесеріалі “Кріпосна”

Тим не менш, країна дізналася, що насправді Мішина – добра та тендітна людина. Жінка, під час своєї участі у “Холостячці”, плакала, переживала за свої стосунки та щиро раділа проявам ніжності до себе.

Ксенія Мішина на фіналі
Ксенія Мішина на фіналі проекту “Холостячка”. 

Тендітна Ксенія вирішила обрати собі до пари гумориста та автора жартів програми “Квартал 95” Олександра Еллерта. Винахідливий юнак підкорив серце красуні та на фіналі вона не витримала та віддала йому свій вибір.

Стосунки не припинилися й після проекту. За словами акторки, як тільки погасла остання камера, то пара вирішила, що поїде додому разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на інтерв’ю після фіналу

Потенційні молодята не припиняють показувати своїм прихильникам, як проводять спільно час та що їх почуття дійсно справжні. Проте, фанати чекають одного – весілля.

Ксенія Мішина вже мала необережність засвітити випадково обручку. Це сталося під час медитації, яку жінка проводила разом зі своїми підписниками.

Ксенія Мішина так захопилася розповідями про духовність, що геть забула зняти головну прикрасу.
Скріншот взято з Instagam-сторінки зірки.

Проте, зараз на її руці більше не красується бажаний аксесуар мільйонів дівчат. Сподіваємося, це лише для того, щоб не загубити кільце під час купання.

Ксенія Мішина зняла обручку з пальця та випадково показала це своїм підписникам. Скріншот взято з Instagam-сторінки зірки.

Схожі статті