Донька Санти Дімопулос отримала у подарунок від батька розкішну автівку: гарно жити не заборониш

Санта Дімопулос та її чоловік обожнюють Софійку та балують її, як можуть.

Санта Дімопулос – талановита українська співачка, яка встигла завоювати велику армію прихильників. Виконавиця радує фанатів яскравими романтичними композиціями і захоплюючими виступами. Крім музичної сцени, вокалістка встигла стати учасницею різних шоу.

Родина Санти Дімопулос

2015 року дівчина вийшла заміж за заможного київського підприємця Ігоря Кучеренко, власника мережі спортивних клубів і співвласника великої будівельної фірми. Про Кучеренко також говорили, як про золотошукача. Різниця у віці між подружжям склала 18 років. Влітку 2019 року журналістам стало відомо про вагітність артистки. У вересні виконавиця подарувала чоловікові доньку Софію.

Автівка

Нещодавно Санта Дімопулос опублікувала світлину, на якій її донька милується поряд з маленькою розкішною автівкою — крихітним Гелендвагеном. Зрозуміло, що таким чином її привітав батько з Днем закоханих. Адже батько також любить Софійку і в цей день можуть святкувати не тільки кохані, але й друзі та родина. Адже любов – почуття, яке не терпить умов.

Не дивлячись на неймовірну вроду Санти, основною аудиторією світської левиці є дівчата.

Підписникам подарунок чоловіка Санти Дімопулос прийшовся до смаку і вони високо оцінили його старання. Зокрема, деякі зазначили, що татко дійсно любить Софійку.

Нагадуємо, що у тому році співачка взяла участь в українському шоу “Танці з зірками”. Її партнером став Максим Леонов. Пара стала переможцем проекту, виконавши у фінальній програмі чуттєву румбу. Однак, в останній момент Санта віддала свій кубок іншій учасниці – Юлії Саніній, яка з партнером Дмитром Жуком посіла друге місце.

Схожі статті