Євгенія Власова після тривалого мовчання зізналася, що вимушена була святкувати День святого Валентина сама

Євгенія Власова пройшла крізь справжні випробування у своєму житті. Зараз співачка вирішила трохи більше ділитися з підписниками подробицями свого життя.

Як би в Україні була премія “Найніжніша співачка”, то її б з гордістю могла б отримати Євгенія Власова. Вона має дивовижні вокальні здібності та могла б конкурувати навіть з Тіною Кароль, проте, стати суперзіркою їй не судилося.

Євгенія вимушена була боротися з раком. Фото взято на просторах мережі. 

У 2009 році зірка зникає зі сцени. Не можуть знайти про неї жодної інформації навіть журналісти. Виявилося, що поки вся країна розважалася, Женя стала на шлях майже нерівної боротьби – боротьби з онкологією.

Їй успішно вдалося подолати підступного внутрішнього ворога. Здавалося, що вона отримала другий шанс на життя. Та не судилося їй знову блиснули у світлі софітів та пройтися червоною доріжкою: у 2017 довелося знову звернутися до лікарні. На цей раз далися взнаки наслідки хіміотерапії.

Життя після лікарняного ліжка

Всесвіт почув найзаповітніше бажання артистки: жити та знову дав шанс на одужання. Власова вирішила не гаяти часу та записати пісню. У 2019 році країна знову почула цей мелодійний та ніжний голос у пісні “Відчуття”.

Такою була свого часу Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

Зараз Євгенія, як її колеги-зірки, не стала учасницею жодного проекту, проте, жінка активно веде свій Інстаграм-блог. Тут її читає 33 тисячі прихильників. Крім цього, записує також співачка відео про свою реабілітацію.

Що правда, розповісти довелося своїм підписникам всю правду про День всіх закоханих.

Євгенія не прикрасила свою сторінку світлиною з пишним букетом квітів. Вона чесно зізналася, що святкувати довелося самій цей день. На її рахунку – це вже восьме свято закоханих, яке вона зустрічає сама. Проте, для неї це свідомий вибір і стидатися жінка зовсім не збирається.

Радимо також подивитися, як бореться з хворобою Анастасія Заворотнюк:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.