Леся Нікітюк облаштувала у себе вдома дитячу кімнату та приготувалася до найголовнішого: нас очікують новини

Леся Нікітюк вже давно претендує на звання української холостячки. Проте, пара для розкішної білявки так і не знайшлася.

Леся Нікітюк. Героїня цього матеріалу – відома на всю Україну телеведуча, яка своєю харизмою та вродою причарувала кожного. Попри свій статус, жінка змогла лишитися простою до людей. Її прихильники бажають одного – знайти свою половинку.

В інтерв’ю Дмитру Гордону, Леся зізналася, що на цей момент не має пари. Втім, її і не може бути зараз, адже вся увага Нікітюк сконцентрована саме на роботі та проектах. На думку жінки, зараз вступити у стосунки – означає зрадити свою професію.

Леся Нікітюк вміє провокувати
Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона. Скріншот взято з інтерв’ю.

Леся зауважила, що одинокою себе не геть не почуває через те, що у неї вдома бувають постійні гості та рідня. Тим не менш, жінка дітей завести хоче та навіть розглядає варіант того, щоб взяти немовля з дитячого будинку. Для Лесі Іванівни малюки – це щастя.

Дитяча кімната в оселі Леді Ле

Леся Нікітюк ніколи не говорила серйозно, що планує завести дітей. Проте, дитячу кімнату вже облаштувала у своєму помешканні. Нагадаємо, що телеведуча на даний момент мешкає у квартирі, у столиці.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі.

Дитяча кімната виглядає чудово: у ній багато світла, є іграшки та дуже миле віконечко, біля якого можна провести купу днів.

Декороване приміщення у загальному стилі всього помешкання: білі стіни та мінімалізм.

Проте, не для дитини зроблений цей затишний куточок. Зараз у Лесі є хатній улюбленець – Рафаель. Це саме для нього облаштувала маленьку кімнатку турботлива господиня. Прикрашає помешкання килимок у скандинавському стилі.

Таке приміщення присвячено песику-Рафіку. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
У Рафіка навіть є своя табличка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті