У родині Остапчуків очікується поповнення. Популярний ведучий повідомив: його дружина вагітна первістком

Володимир Остапчук ощасливив шанувальників радісною новиною.

Як відомо, відомий та популяриний український  телеведучий Володимир Остапчук прославився своїми витівками, жартами та жорстким гумором.

Вагітність

Шоумен заінтригував шанувальників новим кадром з дружиною Христиною Горняк зі спільного відпочинку на Мальдівах. На фото жінка з’явилася з округленим животом. Відповідний кадр Остапчук опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Пародія на Добриніна та Квіткову

Так, на опублікованій фотографії чоловік ніжно цілує “вагітну” кохану у животик, який Христина спеціально “надула”. До речі, в підписі до публікації він пожартував, що це все “all inclusive”.

“Головна новина з Мальдів. Спасибі all inclusive за те, що набрали по 3 кг кожен”, – написав Володимир.

Фотографія є майже повною копією світлини, яку неділю назад опублікували Добринін та Квіткова, коли вирішили повідомити радісну новину.

У користувачів мережі фотографія викликала неоднозначні емоції. Одні переконано стверджували, що Остапчук з дружиною просто жартують. Однак інші шанувальники вважають, що Христина Горняк дійсно вагітна. Вони написали безліч коментарів з привітаннями.

Однак Остапчук поводить себе так, до взагалі стає незрозуміло, що відбувається.

Чи то він жартує перед тим, як зробити офіційну заяву, чи то він глузує і продовжує розвивати тему для сміху. Почуття гумору телеведучому дійсно не займати.

Доведеться шанувальникам чекати інтерв’ю, щоб дізнатися усі деталі та зрозуміти чи з’явиться у пари дитинка. Адже в Остапчука вже є діти від першого шлюбу і він дійсно може не планувати малюка.

Схожі статті