У померлого Кузьми Скрябіна знайшлася доросла донька: як виглядає та чому не змінила прізвища спадкоємиця

Кузьма Скрябін підкорив всю Україну своїми щирими піснями та чесною позицією. На жаль, країні довелося проститися з ним у 2015 році.

Його справжнє ім’я – Андрій, проте вся країна знає і шанує його, як Кузьму. На його творчості виросло не одне покоління, а щирі пісні про маму, дружбу та кохання назавжди стали улюбленими композиціями для багатьох українців.

Скрябін
Скрябін Кузьма. Фото взято на просторах мережі. 

Він став не тільки самостійним успішним артистом, а й допомагав багатьом творчим юнакам та дівчатам у програмі “Шанс” знайти своє щастя.

Кузьма Скрябін разом зі своїми колегами на програмі “Шанс”. Фото взято на просторах мережі.

У 2006 році Кузьменко проявив себе як письменник після видання власної книги-автобіографії “Я, Побєда і Берлін”, яка кілька разів перевидавалась. 2009 року створив гурт “Пающіє труси”, допоміг здобути популярність гурту “Дзідзьо”. Того року був членом журі літературної премії “Книга року Бі-Бі-Сі”.

Не стало дійсно легендарного артиста у 2015 році. Життя Андрія Кузьменка обірвалося в автокатастрофі. Проте, його історія ще не закінчилася: у співака є наступниця-донька.

Що відомо про дитину Кузьми Скрябіна?

Дівчині вже понад 20 років. Вона вийшла заміж, проте вирішила лишити собі прізвище батька. Звати молоду красуню Марія-Барбара. Друге ім’я дав співак дитині на честь своєї улюбленої акторки-полячки Барбари Брильської.

Кузьма зі своєю малолітньою донькою зліва та вже доросла Барбара з нареченим. Фото взято на просторах мережі.

Дочка пішла по стопах батька, проте не в музичній сфері. Першу освіту Андрій Кузьменка здобував у медичному навчальному закладі. Його донька навчається також в медичному університеті ім. Богомольця, хоче стати дерматологом. Веде не публічний спосіб життя.

Нареченого дівчина обрала серед своїх однокурсників. Разом вони будуть міцну родину лікарів-інтелігентів.

Схожі статті