Відомі коханки: хто з чарівних світських левиць носив безсоромне звання “другої дружини”

Шоу-бізнес особливо наповнений подібнми історіями розвитку стосунків. Як би зірки не соромилися минулого, про нього ніхто не забуває.

Катя Павлік

У 2020 році, ЗМІ передавали, що Віктор Павлік “кинув дружину заради 25-річної Каті Репяхової”. Молода наречена є підприємницею і концертним директором. Шлюб був укладений 12 травня 2020 року. Саме тоді в інтернеті розгорівся нечуваний скандал. Поговорювали, що Віктор Павлік впродовж трьох років зраджував своїй дружині. А Катя Репяхова зазначила, що він одразу переїхав до неї і шлюб був лише формальністю. А де правда – невідомо.

Катя Павлік (Репяхова)

Третя дружина Віктора Павліка Лариса не стерпіла і почала діставати брудну білизну.

“Чи підозрювала я щось? Звісно! Але я так втомилася від його пригод – до того п’ять років у коханках ходила Тетяна, теж концертний адміністратор. До того 18-річна стюардеса… я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформлювати. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи йдуть від хороших дружин? Звісно, йдуть, лише треба знати причину, а я її озвучувати не буду!”, – написала Лариса.

Після скандалу було багато обговорень, як між Ларисою та Катериною, так і між підписниками жінок. Але усе добре, що добре закінчується. Сподіваємося, Віктор Павлік щасливий з новою обраницею і проживе довге, наповнене радістю життя.

Оля Полякова

Співачка зізнається, що в її відносинах з коханим бували кризи, а на початку їхнього роману, вона була його коханкою.

Деякі досі звинувачуть співачку в тому, що вона зруйнувала родину.

“Я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити ні одну, ні іншу, він це коло перервав і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, її горе, і трикутник – це неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу в ньому не жити, його перервати в якусь сторону, або в ту або в іншу”, – поділилася співачка.

За її словами, відносини з чоловіком у неї змінилися в кращу сторону. Єдине, що залишилося незмінним – це його підтримка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".