Син тяжкохворого хореографа Григорія Чапкіса повідомив сумну новину: “Дуже ранок розчарував”. Натяк зрозуміло

90-річний хореограф мав двостороннє запалення легень. Ускладнення вразили організм. Чоловіка забрали до реанімації.

Григорій Чапкіс – легендарний хореограф та надзвичайний життєлюб. Проте, на його долю на старості років випало непросте випробування: у пік пандемії чоловік захворів на двостороннє запалення легень.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Страшна хвороба підкосила артиста ще наприкінці 2020 року. Ми писали про це раніше. Діагноз був геть невтішним. Проте, хореограф не здавався, а всіма силами боровся проти недугу.

Артист знаходився під наглядом лікарів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Дивовижним чином йому стало легше і чоловіку дозволили покинути лікарняне ліжко.

На жаль, ускладнення далися взнаки та вже 9 лютого стало відомо, що легенду хореографії знову забрали на лікування. На цей раз до реанімації. Причина така: пневмонія дала ускладнення на вже, на жаль, не молодий організм чоловіка. Григорій Чапкіс скаржився на те, що йому важко дихати та рухатися.

Син танцюриста у своєму профілі в Інстаграмі навіть звертався до своїх прихильників з проханням молитися за батька, адже йому було геть зле.

Син Григорія Чапкіса попросив молитися за батька. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки.

Проте, історія так і не зазнала хеппі-енду. Син маестро повідомив недобру новину.

Варто зазначити, що нащадок легендарного хореографа зараз мешкає у Сполучених Штатах Америки. Він рідко буває в Україні, але зараз випадок винятковий. Тим не менш, поїздку довелося відкласти.

Син Григорія Чапкіса, Грег розповів, що йому довелося перенести поїздку через ряд обставин. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

“Дуже ранок розчарував через те, що довелося відкласти поїздку в Україну”, – написав син Григорія Чапкіса.

Причиною такого рішення стало те, що чоловік не отримав вчасно результати тесту на коронавірус, без яких його не можуть пропустити закордон. Про стан батька Грег поки не інформує.

Схожі статті