Дике кохання Андрія Дикого: як чарівному танцюристові вдалося закрутити у вихорі пристрасті Лілію Ребрик

Їх довго підозрювали у таємному романі. Пройшло досить багато часу, поки вони самі зрозуміли, що кохають.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий – одна з найгарніших сімейних пар в українському шоу-бізнесі. Вогонь між ними не вщухає, а з кожним наступним роком тільки палає сильніше.

Перша зустріч

На момент участі в “Танцях із зірками” виявилося, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий вже бачилися одного разу – вона була у якості ведучої на турнірі з бальних танців, де був хореограф. Андрій і Лілія здружилися, але глядачі відразу помітили між ними іскру. Згадуючи свою участь в “Танцях із зірками”, Лілія зазначає, що першим їх номером на паркеті було танго. І це, як виявилося,було дуже символічно.

“Зараз з посмішкою згадую, як на початку нашого знайомства я, вперта жінка, довго доводила Андрію, що вмію дружити з чоловіками, наводила приклади, он скільки у мене знайомих чоловіків! На що мудрий Андрій сказав:” Це ти з ними дружиш, а вони з тобою – ні “. І додав:” Я ось з тобою дружити не буду “. Мене це зачепило: чому це не буде, що зі мною не так?” – так Андрій натякнув жінці про свої почуття та ставлення до неї.

Одруження

Обидва були одружені, але стосунки почали тільки-но розлучилися. Якось, гуляючи в столичному парку, хореограф запропонував своїй коханій одружитися. Він намітив чіткий план – розписатися взимку, а на різдвяних канікулах з розмахом відзначити цю подію в Чернівцях, у батьків обраниці. Після – стати батьками.

З якоїсь причини іскра між ними відчувається навіть там, де здавалося б її неможливо відчути.

Пара планувала таємний скромний розпис, адже в той день у кожного був щільний і насичений графік, але привітати їх приїхали, і родичі, і колеги – такий сюрприз зробила Лілії сестра.

Схожі статті