Вагітна дружина Віктора Павліка гайнула до Дмитра Карпачова: що пов’язує психолога та концертного директора?

Мало хто знає, що насправді пов'язує Карпачова та Катю Павлік.

Нещодавно Катерина Репяхова(Павлік) провела свого чоловіка до дверей та повідомила на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що збирається на зустріч до Дмитра Карпачова. Вона розповіла, що шоумен її давній друг та спитала підписників, чи знають вони, що повязує її та Дмитра.

Карпачов

Дмитро Карпачов – український психолог і телеведучий. Дмитро веде популярні шоу з соціальним ухилом: “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Детектор брехні”, “Вагітна у 16”, реаліті-шоу “Врятуйте нашу сім’ю”. Частина цих передач, спрямованих на те, щоб показати життя реальних середньостатистичних людей, самобутні, придумані на українському ТВ форматі, які тим не менш завоювали любов телеглядачів і за межами країни.

Дівчина одягла яскрави світшот та нанесла мінімальний макіяж.

Дружба психолога та концертного директора

Наречена Віктора Павлика вжедавно опублікувала на своїй сторінці в Instagram відвертий текст, в якому розповіла про різні етапи свого життя. Вона зазначила, що з Павліком познайомилася відразу після завершення університету. Після цієї зустрічі її життя стало більш спокійним, зізналася Репяхова.

“Протягом чотирьох років студентського життя я змінила дев’ять місць проживання. У Києві я знаю майже всі райони. Протягом цих чотирьох студентських років було багато веселощів, щастя, хороших людей, друзів, безсонних ночей. Але відразу, як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича”, – розповіла Катерина.

Вона додала, що очікувала допомоги від Віктора Павліка, втім він не поспішав підтримати улюблену. А підтримав її саме Карпачов, з яким молода дівчина відвідала кожен закуток України та отримала перший досвід концертного директора.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.