Як відсвяткує день народження Марічка Падалко, яка поза камерами стає турботливою мамою та дружиною

Марічці Падалко виповнюється 45 років 26 лютого.

Зірковий фотограф Ростислав Ріпка 22 лютого презентував свій новий фотоальбом у французькому стилі Аркур Натхнення. Книга задумана до 15-річчя творчої діяльності автора. Ведучими заходу стали Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Саме там знаходилася відома, популярна журналістка та зірка каналу “1 + 1” Марічка Падалко.

Святкування дня народження Марічки Падалко

Під час презентації журналістка видання “Clutch” з’ясувала, як саме Марічка планує відсвяткувати 45-річчя. Адже у телеведучої 26 лютого буде день народження.

“Ми дуже-дуже давно з родиною нікуди не їздили. І ми планували, виношували, що кудись обов’язково поїдемо. Тому що у нас з чоловіком в п’ятницю (26 лютого) День народження. 45 років – цікава дата. і ми вирішили поїхати в Буковель. Наші діти ніколи не стояли на лижах, і ми як активна сім’я вирішили замість якихось Єгиптів зустріти цей час на лижах. Я на лижах вмію кататися, і чоловік добре катається, а ось діти ніколи не стояли. Ми сподіваємося, що хлопцям це сподобається не менше, ніж нам. Але все одно дуже переживаю, тому троє дітей ніколи не були на лижах. Ми довго це відкладали. Сам розумієте: лижі – це складно, дорого. Sky pass, навчання, обладнання … Але ми вирішили собі подарувати таке свято, що наші діти стануть на лижі. Я сподіваюся, це буде не тільки для нас свято, але і для них “, розповіла телеведуча.

На презентацію Марічка одягнула неймовірно вечірню чорну сукню прикрашену блискучими елементами, вбралася в прикраси та нанесла макіяж, з яким її побачиш не дуже часто. Адже жінка веде програму новин і завжди виглядає максимально  стримано.

Схожі статті