Старша донька Олі Полякової кардинально змінила імідж та перефарбувала волосся: тепер писана красуня

Марія Полякова тепер буде справжньою зіркою!

Нещодавно Олю Полякова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram результати їхнього зі старшою донькою Марією експерименту. Справа у тому, що зіркова мати та п’ятнадцятирічна зірочка зважилися на рішучий крок та перефарбували довге волосся Маші.

Оля Полякова – парикмахер

Так, мати та донька зупинилися на одному кольорі та взялися за діло. Як повідомляє Instagram Полякової, співачка фарбувала доньку самостійно. Вкрай дивно, адже у Суперблондинки є гроші на хорошого майстра. Тим паче, що в Києві їх досить багато. Та здається, для дівчат було важливіше повеселитися та дізнатися результат особистих старань. А перефарбувати у майстра завжди можна.

Тож Маша із соромливої шатенки перетворилося в руду бестію. Дівчині неймовірно підійшов новий колір волосся і вона стала схожою на героїню мультфільму “Хоробра  серцем”. Скоріш за все, вона залишиться в цьому кольорі, адже він виявився дуже вигідним для зовнішності Марії.

Нагадуємо, що раніше Маша Полякова розповідала, що створення мікроблогу в Instagram стало не тільки основним джерелом її прибутків, але й віддушиною від самотності. Адже дівчина сильно страждала через те, що її мати – відома співачка. Дитина закрилася у собі та не довіряла потенційним друзям, так як до цього, дівчину неодноразово використовували заради особистої користі. Зараз дівчина активно займається блогінгом та набирає популярність серед українських глядачів.

Схожі статті