Юрій Горбунов не втримався та проговорився про доньку: Катя Осадча неспроста з’являлася у кадрі з животиком

Пара Катерини та Юрія Горбунова вважається з тих, з кого можна брати приклад. Діти, кар'єра, бездоганні стосунки. Чи хоче подружжя велику родину? .

Катя і Юрій вже давно на українському телеекрані. Обидва мають гарну репутацію та народне визнання. Обидва тривалий час не мали пари та присвячували час роботі.

Їх серця об’єднав проект “Голос країни”, проте закохані не поспішали розповідати, що мають стосунки. Побралися Юрій і Катя таємно. У лютому 2017 року у пари народився син Іван.

Телеведучий Юрій Горбунов заговорив про комплекси.
Телеведучий Юрій Горбунов зі своєю дружиною Катериною Осадчею. Фото взято на просторах мережі.

Варто зазначити, що у Каті вже була дитина від першого шлюбу. Син Ілля гарно прийняв Юрія в родину та дуже зрадів новині про народження братика. В цілому ця родина своїм прикладом показує, яка атмосфера має бути у родині: дитині батьки приділяють час, до дому запрошують гостей та й самі батьки не забувають про себе – їздять на відпочинок та проводять час удвох.

Горбунов із сином на карантині проводив багато часу. Фото взято на просторах мережі.

Чутки про вагітність Каті Осадчої

Щоб спровокувати чутки про вагітність, знаменитим жінкам багато не треба: лише з’явитися у кадрі з ледь округлим животиком. Незмінна ведуча “Світського життя” декілька разів вже входила до кадру у приталених нарядах, чим не аби як хвилювала мережу. Все почалося ось з цієї світлини:

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Не відстає від своєї популярної дружини і Юрій Горбунов. Ні, він свій животик не показує на камеру, а ось в інтерв’ю програмі “Слава+” він розповів, що не проти майбутнього поповнення.

Чоловіку особисто для повного щастя не вистачає доньки. Про Катерину чоловік дуже тепло відгукається, називає мамою його дитини і сподівається, що не останньої. Проте, чи втілюються плани у життя вже зараз – шоумен не розповів.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скріншот взято з кадру передачі.

Схожі статті