Ані Лорак показала нового “обранця”: колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу та Єгор Глєб залишилися в минулому

Ані Лорак здивувала шанувальників, показавши нового "коханого".

Нещодавно російська співачка укранського походження Ані Лорак презентувала кліп на нову композицію “Наполовину”.

Любовний трикутник

У новому кліпі на пісню під назвою співачка показала історію зі свого особистого життя.
Відео-ролик вже доступний на YouTube.

Артистка змінила зачіску на охайне боб-каре та використала блискучі вечірні образи. В кліпі пристуні дуже відверті кадри з головним героєм стрічки, який виконує роль коханого головної героїні.

“Історія дуже близька мені. Рядки: “Стань щасливішою, чуєш, але не за всяку ціну, якщо третій зайвий” – глибоко відкривають сенс всієї пісні. Це про сильну, вольову особистість, яка пройшла через помилки і розчарування, але тим не менш, зберегла в собі світло. У неї залишилися сили, щоб вийти і легко розповісти цю історію публіці “, – розповіла Ані Лорак.

Роман, який відгукується у творчості Кароліни до сих пір

Познайомилися Мурат і Ані у далекому 2005 році в Анталії. Туди популярна виконавиця приїхала на відпочинок. Мурат навіть не уявляв, що перед ним відома в Україні артистка. Згодом вони одружилися та ніби зажили щасливо.

Хто ж знав, що відразу після весілля у пари почнуться проблеми. Дівчина далі продовжувала займатися творчістю, їздила на гастролі й давала концерти. Але Муратові це не сподобалося. У парі спалахували конфлікти, які ледь не довели до розлучення. Ситуацію врятувала вагітність співачки і народження донечки Софії.

Проте ця радісна подія вгамувала пристасті лише на якийсь час. Ані Лорак, незважаючи на професію, намагалася врятувати родину і ніяк не коментувати чутки про зради свого чоловіка і запевняла, що він приймає її такою, якою вона є. Але не склалося. Казка зникла, а пліткарі насолоджувалися гарячою темою для обговорення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.