Юрій Горбунов нарешті зізнався, чому він та його дружина Катерина Осадча ховають обличчя спільного сина

Юрій Горбунов відверто розповів про причини, які змусили його та його дружину ховати обличчя спільного сина.

Відомий телеведучий Юрій Горбунов і його зіркова дружина Катя Осадча не надто охоче виставляють особисте життя на публіку. Це стосується і їхнього спільного сина – Івана. Лише нещодавно вони почали активно публікувати фото з нащадком, однак на всіх кадрах він повернений до камери або спиною, або боком.

Івасик Горбунов

Чотири роки тому ведучий Юрій Горбунов вперше став батьком – дружина Катя Осадча народила йому сина Івана. До того дня в нього була лише усиновлена дитина від першого шлюбу. Івасик часто з’являється в соціальних мережах зіркових батьків, однак вони досі не показали його обличчя. За словами знаменитості, це позиція самого хлопчика.

“Поки Іван був малим ми домовилися: поки він не може сам сказати, показувати його обличчя чи ні, то ми не маємо права це робити. Це інтимна частина нашого життя. От зараз ми можемо в нього запитати, я йому показую фотографії”,
– поділився Юрій Горбунов.

Пояснення батьківської позиції

Шоумен пояснив, що одразу після народження Івана вони з дружиною Катею Осадчою домовилися тримати його подалі від сторонніх очей і не публікувати фото з ним.

Наприклад,  Осадча та Юрій Горбунов гучно відзначили 4-річчя сина: фото та відео з вечірки він свідомо дозволив батькам оприлюднювати. Але лише ті кадри, на яких не видно його обличчя.

Крім того, ведучий спростував чутки, що вони з дружиною покажуть обличчя сина тоді, коли якийсь відомий журнал запропонує їм великий гонорар за зйомку. Він пояснив, що  спекулювати на цьому вони з Катею Осадчою не будуть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.