Вагітна дружина Віктора Павліка розсекретила вартість елітного відпочинку: казали, що не вистачає грошей

Катерина та Віктор Павліки полетіли до Єгипту.

Нещодавно відомий співак Віктор Павлік з вагітною дружиною Катериною Репяховою полетів до Єгипту. Подружжя обрало 5-зірковий готель на березі моря. Молода жінка зізналась, що за відпустку вони віддали півтори тисячі доларів.

А за кілька днів до відпустки в Єгипті кохана Віктора Павліка купила нове авто марки Тойота з салону, вартістю майже 800 тисяч гривень. Дівчина придбала її навіть попри те, що місяць тому скаржилась на фінансові проблеми, через які вони з чоловіком не придбали квартиру.

Питання до Катерини Павлік

Зимову відпустку подружжя влаштувало не дивлячись на вагітність жінки. Саме тому для відпочинку вони обрали найближчий курорт. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина пояснила, що вони обирали між ОАЕ та Єгиптом. Однак зупинились на останньому варіанті, адже для мандрівки в ОАЕ необхідно здавати три тести на коронавірус.

“Я не хотіла летіти далеко. У мене останнім часом дуже болить спина, якщо я довго сиджу. 4 години польоту – максимум, що я можу витримати. Я не хотіла здавати три тести. Так і вийшло, що Єгипет”, – поділилась Катерина.

Скільки ж коштує відпочинок Віктора Павліка і Каті?

Катерина Репяхова розповіла, що в елітному комплексі відпочивають переважно європейці. Однак додала, що сам готель “дуже хоче ремонту”, а в номерах досить брудно. Крім того, подружжя не задоволене харчуванням і пляжем, адже море дуже мілке, з небезпечним дном, тому плавати, неможливо, а рифів немає.

Очевидно, що подружжя не пожалкували грошей саме на квадратні метри.

За відпочинок в цьому готелі Віктор Павлік віддав 1 500 доларів. Прихильники вважають, що для знаменитого артиста та блогерки – це надто дешевий відпочинок. Але Катерина  запевнила, що вони ніколи не рівнялися на заможних зірок.

Судячи з опису Катерини, готель вони обрали невдалий.

“У нас інші пріоритети зараз. І вважаю 1 500 доларів на шість ночей абсолютно нормальним відпочинком. Та і навіщо комусь щось доводити? Невже ми колись претендували на багатіїв?”,– відповіла підписникам дружина Павліка.

Схожі статті