Одружений Потап забув про кохану Каменських та звернув увагу на Надію Мейхер: “Було відчутно, як вона може…”

Потап відсипав добру купу компліментів прекрасній Наді Мейхер.

Продюсер, засновник лейблу та популярний виконавець Потап завітав до Катерини Осадчої на інтерв’ю з нагоди прем’єри української комедії “Скажене весілля – 3”.

Робота з Надією Мейхер

У кінострічці продюсер виконує роль священника. А його партнеркою по знімальному майданчику виявилася Надія Мейхер. Катерина Осадча на стрималася та запитала в музиканта про його емоції та відчуття від роботи з найбажанішою жінкою України.

Потап одразу ж дав своїй кумі відсіч і нагадав, що одружений на не менш вродливій жінці Насті Каменських. Але згодом це не завадило йому підлити олії у вогонь. Він таки зробив пікантне зауваження стосовно привабливості екс-віагрянки.

До речі, Потап з великим задоволенням скопіював Олега Винника, коли Осадча попросила його про це.

“Надя просто підтвердила своє звання секс-символу. Навіть з-під ряси було відчутно, як вона…кхм, кхм. Що вона може зробити з чоловіком”, – натякаючи сказав Олексій Потапенко.

Нагадуємо, що у 2019 році Потап та Настя Каменських вразили своїх шанувальників несподіваною та вибуховою новиною: колеги одружилися після 15 років спільної роботи. Згодом виявилося, що їхній роман почався ще за часів, коли Потап був одружений на Ірині Горовій.

Чи знали інші зірки про роман між учасниками дуету – ніхто не говорить. Пара досі не має дітей, але придбала двоповерховий будинок в елітному районі та проживає поряд з подружжям Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. З якими згодом стали кумами, адже Олексій Потапенко похрестив маленького Івасика Горбунова.

Схожі статті