Тіна Кароль прокоментувала поведінку Олі Полякової під час ефірів: “Це моральне дно”. Сутички продовжуються

Здавалося, що конфлікт завершений. А він тільки-но розпочався.

Українська поп-діва  Тіна Кароль влучно відповіла на звинувачення Олі Полякової в тому, що співачка використала їхній конфлікт для піару нової композції “Скандал”.

Все не так просто між співачками

Артистка зазначила, що Поляковій не варто переступати за червону лінію моралі, – це прозвучпло у рамках програми “Світське життя”.

“Так, я вдова, я плакала з 27 років, і коли він сниться, плачу досі. Те, що показали по ТБ – це моральне дно. Вся ця історія заслуговує на те, щоб їх просто пожаліти. Всі вляпалися в якийсь скандал. Думаю, що зараз всі зробили висновки”, – розповіла Тіна Кароль.

Однак, артистка підкреслила, що якби Полякова просто сказала про плаксиві пісні і не зачіпала тему “похорону”, то вона б так гостро не реагувала і зовсім би не ображалася.

“Це максимально торкнулося моєї серцевої чакри. Добре, нехай це ваша гордовитість, насмішка стане моїм піар-ходом для розкрутки пісні. Просто тим самим я показала те, що є речі, за які не можна заступати, це червона лінія”, – додала жінка.

Поп-діва зазначила, що зла не тримає на Полякову, але все ж хоче поговорити, оскільки зірки часто зустрічаються на концертах і знімальних майданчиках. А зараз навіть не вітаються.

“Своє я отримала, вона все побачила, всі все зрозуміли, йдемо далі, живемо далі. Я відкрита до розмови, я хочу вітатися, коли бачу людину, я не хочу проходити повз і робити вигляд, що вона прозора, і я її не бачу. Це не дружба”, – зазначила Кароль.

Нагадуємо, що Тіна Кароль використовувала ім’я своєї колеги Олі Полякової при промо-кампанії відеокліпу на трек “Скандал”.

Схожі статті