Невістки Марченко, Білик та інші: дівчата, які стали знаменитими через те, що вийшли заміж за синів зірок

Можливо, вони не хотіли ставати відомими, але життя іноді підносить сюрпризи.

Невістка Надії Бабкіної

Родина Бабкіних.

Народна артистка Надія Бабкіна не полюбила свою невістку з першого погляду. Про це виконавиця відверто розповіла Лєрі Кудрявцевій. Бабкіна мріяла бачити поруч зі спадкоємцем кращу партію. Яке ж було її здивування, коли під Новий рік син привіз до дому матері на лімузині дівчину, яка була візуально схожа на “даму легкої поведінки”.

Таня досить швидко освоїлася в чужому будинку. Вона сміливою ходою пройшла на кухню, дістала там посуд, почала викладати на тарілки всяку смакоту. Виявивши, що в раковині  пара тарілок, без зайвих слів дівчина їх помила. Після цього Бабкіна зізналася – ця знайома стане їй ближче. Співачка наголосила – тоді вона зрозуміла, що Таня дійсно господарська і душевна. Якби це були “показові виступи”, то Надія, як мати, не взяла б їх до уваги.

“Невістка” Ірини Білик

Українська співачка Ірина Білик вперше відверто розповіла про дівчину свого старшого сина Гліба у 2020 році. У бесіді з журналістами телеканалу “Україна” знаменита виконавиця зізналася, чи схвалює вибір сина і чи змогла б ужитися з ними.

“Аліса така добра і гарна дівчинка. Вона мені як дочка, – зізналася Білик. – Я б могла з нею ужитися. Але вони не хочуть. Гліб і Аліса такі волелюбні діти! Їм подобається зовсім інше життя, ніж те, до чого ми звикли”, – коментує Ірина.

Син Білик з Алісою.

“Я завжди мріяла про таку дружину для свого сина. Щоб у неї було волосся такого кольору, щоб у неї була така мушка, і щоб її звали Аліса. Мова про весілля немає, це дуже сучасні молоді люди, і вони сам вирішать, що вони хочуть в цьому житті “, – зазначила співачка.

Невістка Марченко

Невістка Оксани Марченко.

Богдан Марченко одружився з Катериною 10 жовтня. Він – син Оксани Марченко від її першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем, носить прізвище матері. Весілля було гучним. Дівчина займається моделінгом, блогерством та фотографією.

Схожі статті