У мережі спливло архівне інтерв’ю Олега Винника: німецьке видання викрило справжню дружину та сина співака

Олег Винник намагається всіма силами приховати правду про особисте життя в Україні, проте з німецькими виданнями він поводився щиро.

Відомо всім: Олег Винник спочатку створив свій образ у Німеччині та досяг популярності, а потім тріумфально повернувся в Україну. Цей співак підкорив не одне жіноче серце, але своє розкривати не поспішає. Втім, редакції “Сенсації” вдалося знайти його ексклюзивне інтерв’ю німецькому виданню, з яким Головний Вовк країни був щирим, як ні з ким іншим.

Олег Винник розповів про пережиті злидні та своє унікальне ставлення до багатства
Олег Винник розповів про пережитий досвід та участь у мюзиклах.

Олег Винник на початку “нульових” відправився закордон на заробітки. Там він працював у родині німців вихователем дітей, а у вільний час намагався розвиватися, як співак: бігав до церковного хору, а потім став брати участь у мюзиклах.

Фото Олега Винника у молодості.

Коли артист вдосконалив свої вокальні навички, йому запропонували ролі у мюзиклах. Зокрема, наш співак зіграє Жана Вальжана (“Знедолені”) та роль Чорного Принца у мюзиклі “Елізабет”. У 2005 році, слава знайшла артиста.

Ексклюзивне інтерв’ю німецькому виданню

У тому ж 2005 році журналістка Мікаела Флінт взяла чесне інтерв’ю у нашого співака. Опубліковано воно на сайті Musicals-online. Тоді для представниці медіа було дуже актуальним запитати Олега Винника про його участь у мюзиклі “Елізабет”.

Зокрема співак повідав, що глядачі розкритикували його макіяж, але в цілому глядачі прихильно поставилися до українця.

Олег Винник у мюзиклі Елізабет.

Знайшлася там же й інформація про родину Олега Винника: чоловік розповів, що має дружину та маленького сина. Дуже бажає, аби вони переїхали до Штутгарту.

Скріншот взято з німецького видання. Інтерв’ю Олега Винника.

Згідно з матеріалом, дружина Олега Винника теж співає. Чоловік наголосив, що йому важко жити самому без родини.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Дізнайтеся більше про життя артиста у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.