На батьківщині Дана Балана розсекретили другу половинку артиста: модель-іноземка перевершила Тіну Кароль

Стосунки Дана Балана і Тіни Кароль не давали спокою прихильникам артистів. Втім, після завершення шоу "Голос" поповзли чутки про те, що роман не справжній.

Тіна Кароль та Дан Балан. Ця пара стала найбільш обговорюваною серед всіх, хто хоч трохи цікавиться темою шоу-бізнесу. Досі лишається великою таємницею: чи були стосунки у цієї пари.

Тіна Кароль і Дан Балан
 Дан Балан і Тіна. Кадр взято з передачі “Голос країни”. 

Цілий сезон глядачі телеканалу 1+1 бачили, як ці двоє пускали один одному бісики та як приємно було Тіні Кароль знову стати цікавою для чоловіка. Сам же Дан Балан навіть записав з українською поп-дівою на карантині ліричну композицію.

Втім, романтичного дива не сталося. Тіна Кароль вірна своєму чоловіку Євгену Огіру, якого не стало у 2013 році. З тих пір артистка сконцентрувалася лише на своїй творчості та бажанні розвивати себе, як співачка.

Тіна Кароль - загадкова особа
Тіна Кароль – загадкова особа. Фото взято на просторах мережі. 

Особисте життя Дана Балана

Уродженець Кишиневу, як і його колега по тренерству у “Голосі країни” інформацію про особисте життя надійно приховує. Чоловік не часто говорить про свою родину, а тим паче коханих жінок.

Навіть про стосунки з Тіною Кароль він загадково відповідав, що нехай правда залишиться у книзі, написаною рукою Генія.

Батько молдавського красеня Дана Балана святкує день народження.
Дан Балан. Кадр взято з передачі “Голос країни”. 

Втім, місцеві молдавські ЗМІ вже раз пробували розгадати: з ким у стосунках перебуває співак. У 2019 році, виданню Рerfecte стало відомо, що потенційною дівчиною Дана Балана може бути фолк-співачка з Болгарії. Артист з нею навіть записував кілька треків. Ось, як виглядає білявка:

До речі, ефектна болгарська співачка також була у 2019 році в українській столиці.

Нагадаємо, що 20 січня 2019 року стало відомо, що тренером “Голосу країни” стане Дан Балан. Тим не менш, болгарські ЗМІ не вважають, що жінка приїхала до України заради коханого.

Подружка Дана Балана була у Києві.

 

Схожі статті