Маша Єфросиніна не буде навчати доньку в Україні: чому родина відмовилася від престижної столичної школи

Маша Єфросиніна своїм талантом прославила Україну, от тільки тут не захотіла навчати власну доньку. Розбираємося чому.

Маша Єфросиніна завжди була прикладом для наслідування: природна врода, гарна дикція, почуття гумору та харизма. Нею вся країна почала любуватися ще з часів її участі у ранковому шоу “Підйом”.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка має щасливий шлюб та вже зовсім дорослу доньку. Дівчинку звати Нана і їй вже 17 років.

Ще у січні, коли всі тільки відсвяткували новий рік, донька телеведучої відправилася на навчання. І не абикуди! Дитину відправили до Канади. Там Нана навчається у коледжі.

В Україні школярка закінчила лише 10 класів та вступила до іноземного навчального закладу. Там планує дівчина отримати диплом про освіту. Про це повідала її мати програмі “ЖВЛ”.

Маша Єфросиніна зі своєю донькою. Фото взято на просторах мережі. 

Розлука далася зірковій мамі дуже непросто. По-перше, жінка відчуває великий сум за своєю дитиною. Зрозуміти Машу можна. Будь-яка матір не захоче дуже рано відпускати свою доньку чи сина. Особливо, коли рідна душа їде закордон.

Втім, за словами Єфросиніної, родина морально готувала її до такої події вже давно. Чоловік підтримував рішення відправити дитину на навчання. Єдине, що досі не виходить з голови у зірки, це те, як не змогли до самого літака проводити Нану. Через пандемію, до аеропорту не пускають проводжаючих.

Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми
Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми. Фото взято на просторах мережі.

До від’їзду у Канаду, донька зірки навчалася у престижній київській гімназії. Її навчання обходилося батькам у 10-12 тисяч доларів на рік. Скільки зараз будуть витрачати на освіту Нани Маша і Тимур – невідомо, адже Єфросиніна не розголошує дану інформацію.

Схожі статті