71-річна Алла Пугачова після довгого мовчання вийшла у світ та вразила публіку помолоділою красою: подробиці

Аллу Пугачову називають Примадонною. Вона кожного разу підтверджує це звання не лише творчістю, а й своєю красою. Подивіться, як вражаюче змінилася зірка.

Алла Пугачова завжди помітно вирізнялася серед зірок-колег. Жінка від природи має мідного кольору волосся та нестандартну зовнішність. Коли вона тільки набирала популярності, всі гадали: як буде виглядати Примадонна у похилому віці. Втім, знаменитість не втомлюється постійно доводити, що здавати позиції першої красуні вона не збирається.

Алла Пугачова на концерті. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що жінка не прагне популярності у соціальних мережах. Вона не дуже активно веде свою сторінку в Інстаграмі, інколи публікуючи відео з дітьми або привітання своїх колег. Пальму першості у соціальних мережах в її родині взяв Максим Галкін. Він не втомлюється показувати всі новини свого життя, а також розповідати про дітей.

Нещодавно шоумен показав, як разом з дружиною вийшов на світський раут. Варто зазначити, що Алла Борисівна приголомшила своєю вродою.

По-перше, Пугачова змінила стрижку. Замість пишної шевелюри, вона обрала стрижку “каре”. По-друге, у своєму образі використала нестандартний хід: обрала капелюшок та вуаль. Втім, її елегантний макіяж надійно приховав всі недоліки.

Відвідало зіркове подружжя День народження відомого російського кутюр’є В’ячеслава Зайцева.

До речі, наступає на п’яти за своєю зрілою вродою інша легенда вітчизняного шоу-бізнесу – Софія Ротару, з якою у Примадонни вважається був конфлікт.

Прихильники навіть вважали, що зірки намагаються уникати спільних заходів, аби тільки не перетинатися. Ходили чутки, що все це через боротьбу за першість та ролі у кіно, яка почалася ще за радянських часів.

Втім, жодна зі сторін ймовірного конфлікту не підтвердила цю інформацію. Дізнайтеся про стосунки Алли та Софії у відео:

Схожі статті