Чому Ольга Фреймут виховує старшу дочку Злату одна та куди подівся її батько-британець

Оля Фреймут добилася слави та визначної кар'єри. Материнство їй також під силу. Про це свідчить хоча б те, що вона сама виховала свою старшу доньку.

Оля Фреймут користується великою популярністю серед українців. Вона відкрито ставиться до своїх прихильників, проте не всі знають головну таємницю зірки: хто є рідним батьком її старшої доньки Злати.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл. Фото взято на просторах мережі. 

Відомо, що Ольга проживала у Лондоні. Там вона навчалася та працювала. Там же зустріла своє кохання. Чоловіку відома білявка вирішила народити доньку. Зараз дівчинці вже виповниться 15 років.

Доглядала свою крихітку Оля у той час, коли їй доводилося боротися за місце під сонцем у шоу-бізнесі: вона здобувала кар’єру на Новому каналі, а ще була ведучою легендарного “Підйому”. На програмі Фреймут не раз зазначала, що її найдорожчий скарб – це її донька та глядачі.

Дівчинці вирішили лишити прізвище батька.

Оля Фреймут з родиною
Оля Фреймут з родиною.Фото взято на просторах мережі. 

Зараз вихованням підлітка займається також її вітчим. Оля вийшла заміж за продюсера Нового каналу Володимира Локотка. До речі, йому вона народила двох дітей.

Втім, журналісти намагаються з усіх сил розгадати таємницю: хто ж був першим чоловіком відомої телеведучої та чому вона його покинула.

За інформацією видання “Медіа Няня”, з першим обранцем норовлива Ольга жила у цивільному шлюбі. Чоловік мав значні статки. Втім, під вінець Фреймут з ним так і не пішла.

Звати першого коханого білявки – Ніл Мітчел. Чим живе зараз та як виглядає чоловік – невідомо. Втім, ось його світлина з 2013 року:

Ось так виглядав у 2013 році перший обранець Ольги Фреймут. Фото взято на просторах мережі.

Відомо, що чоловік – корінний мешканець Великої Британії. Втім, стосунки у пари не склалися.

Схожі статті