Леся Нікітюк зеленіє від заздрощів: гонорари Притули навіть і не снилися відомій телеведучій

Скільки заробляють Леся Нікітюк та Сергій Притула?

Вони не один рік працюють разом. Деякі вважають, що між ними існує реальний конфлікт, інші не вірять у те, що відбувається на сцені. Однак плітки про їхню конкуренцію не вщухають досі. Сергій Притула та Лесі Нікітюк конкурують не тільки в ефірі, але й поза камерами.
Інакше бути не може, адже вони ділять одних і тих самих потенційних клієнтів. А в Україні їх не так багато. Небагато тому, що взагалі не кожен потягне такі гонорари. Ви знаєте скільки заробляють Сергій та Леся? Ні? Тоді ми розкажемо…

Сергій Притула

Сергій Притула – один з найпопулярніших і затребуваних телеведучих України. Ведучий і учасник таких телепроектів як: “Підйом” з Фреймут і Педаном, “Comedy Club Ukraine”, “СуперІнтуїцяя”, “Хто зверху”, “Педан-Притула шоу”, “Страсті по Ревізору”, “Вар’яти шоу”, “Файна Юкрайна ” та інші … Поза камерами шоумен береться за проведення корпоративних заходів, весіль, днів народження, офіційних заходів і презентацій. Корпоративні заходи та Дні народження обійдуться бажаючим найняти Притулу в 7 тис. доларів, а весілля взагалі у 12 тисяч.

Леся Нікітюк

Не менш відома телеведуча Леся Нікітюк за останні кілька років стала однією з найбільш затребуваних і улюблених ведучих країни і залишила позаду навіть Осадчу та Горбунова. Вона підкорила українських глядачів своїм чудовим почуттям гумору, простотою і чарівністю.
Харизматична хмельничанка є ведучою телешоу “Орел і решка”, “Навколо М”, “Хто зверху?”, учасницею КВН і переможницею гумористичного шоу “Розсміши коміка”. Однак, Леся заробляє за проведений захід на 1000$ менше.

Схожі статті