Дружина Влада Ями змусила чоловіка покинути батьківщину: країна залишилася без талановитого хореографа

Що задумала Лілія Яма?

Нещодавно на особистих сторінках Влада Ями та його дружини Лілії Ями в соціальній мережі Інстаграм з’явилися нові публікації. Виявилося, що пара полетіла до Мексики після довготривалого відпочинку у Маямі. Дивно, чи не так?

Мексика

Публікація з’явилася раптово та без попереджень, як це рідко буває у Влада, який обожнює постити відео їхніх зборів, пакування валіз та дороги до аеропорту. Але вже зовсім скоро виявилося, що відео архівні — їм рівно 10 днів. Пара залишила сина в Об’єднаних Штатах Америки, а сама гайнула до Мексики.

Пара поділилася новими світлинами з літака. І дала обіцянку, яку можливо не виконає.

Таке рішення вони прийняли не просто так, адже Лілія у той день святкувала свій день народження. Тож зіркове подружжя вирішило влаштувати собі “романтік”. Той, хто пильно стежить за особистою сторінкою Влада Ями пам’ятають, що він обіцяв показати дещо цікаве після святкування. Але цікавих матеріалів так ніхто і не дочекався. На жаль, і в цей раз Влад виявився не дуже щедрим, адже окрім кадрів з літака, він особливо нічим особистим не поділився.

Влад та Лілія не могли намилуватися видом з ілюмінатора.

Нагадуємо, що родина Ями провела у Флориді декілька неділь. Хореограф та його сім’я вилетіли з України на прикінці січня і повернулися уже в останніх числах лютого. Танцюрист разом з дружиною та сином добре проводили час та показали своїм підписникам усі красоти Америки, які тільки могли. Важко тільки уявити скільки грошей було витрачено на безкінечні розваги, якими Яма хизувався на особистій сторінці

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.