Тіна Кароль вперше після кончини Євгена Огіра натхненно розповіла про особисте: “Вже є пара”. Подробиці

Тіна Кароль давно не розповідає про своє особисте життя, але під час розмови з Машею Єфросиніною випадково обмовилася про свою пару. Дізнайтеся про когоце.

Тіна Кароль на своєму особистому житті, здавалося, поставила хрест у 2013 році. Тоді з життя пішов Євген Огір, який довгий час боровся з майже невиліковною хворобою.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка, оговтавшись від трагедії почала розмислювати над тим, як їй, молодій вдові, жити далі. На руках у Тіни лишився малолітній син, якому так потрібна була батьківська увага. Вона довго ще не буде знімати обручку на пам’ять про Євгена, але в цілому зміниться: фірмовою відзнакою Кароль буде червона помада, яка, за її словами має відволікати всіх від заплаканих очей…

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна Кароль і її чоловік. 

Згодом, коли мине достатньо років після трагедії, співачці почали приписувати стосунки та симпатії до інших чоловіків. Зокрема, після проекту “Голос країни”, прихильники почали підозрюватися, що Дан Балан і Тіна Кароль зустрічаються. Проте, жодна зі сторін не підтвердила, чи були стосунки у них.

Тіна Кароль: особисте життя. Що за таємнича “пара”?

Співачка досі в інтерв’ю згадує покійного Євгена Огіра. Втім, нещодавно у розмові з Машею Єфросиніною, артистка випадково згадала, що у неї є пара.

Вийшло це випадково, коли під час зйомок нового шоу “Ліпсінк батл”, ведучою якого і є Тіна, зіркова брюнетка запитала Кароль, чому з Потапом вона не разом, а завжди стоїть по різні боки сцени. На що співачка відповіла:

“Бо у нас вже є пари”

Тіна Кароль стала ведучою нового шоу. Фото взято на просторах мережі.

Далі ділитися особистим Тіна Кароль не стала. Більшій загадковості додає ще й те, що нещодавно Юрій Горбунов опублікував спільне фото зіркових тренерів “Голосу країни” разом з Даном Баланом.

Дізнайтеся більше про стосунки Дана Балані і Тіни у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.