Борис Мойсеєв вперше показав фото після перенесеної хвороби: скривлена посмішка та притиснута до себе рука

Борис Мойсеєв колись займав роль головного епатажника пострадянського простору. Втім, роки дали по собі знати. Артист серйозно хворів.

Хто не знає Бориса Мойсеєва – той не жив на початку 2000-х, коли ім’я артиста стало надзвичайно популярним. У 1998 році виходить його скандальна пісня “Голубая луна”. У той час вже ходили чутки про те, що відомий співак та хореограф має нетрадиційну орієнтацію. Втім, сам Борис цієї теми не цурався, а навпаки привертав увагу.

Пострадянське суспільство це шокувало, а самому Мойсеєву додавало популярності.

Борис Мойсеєв у молодості та на піку слави. Фото взято на просторах мережі.

Суспільство після його творчих експериментів поділилося на два табори: одні ставилися зневажливо, а інші вважали, що артист несе нове віяння в культуру. Байдужих до постаті Мойсеєва не було. Він ставився до цього іронічно. Знімався у кіно, відіграючи нестандартні ролі та блазнював на публіці.

Борис Мойсеєв любив епатажні образи. Фото взято на просторах мережі.

Та роки далися взнаки. Першим сильним ударом по здоров’ю артиста став інсульт, який Борис мужньо переніс у 2010 році. Після цього він стане на ноги, спробує повернутися до творчості. У 2014 році навіть буде зніматися у кліпі Стаса Костюшкіна “Я бальник”. Проте, колишньої слави чоловік вже не зазнає та надовго покине не те, що сцену, а радари медійників.

Борис Мойсеєв тяжко хворів. Фото взято на просторах мережі.

Після хвороби артист більшу частину часу проводить вдома.

4 березня цього року Борису виповнилося 67 років. Своє свято зустрів легендарний діяч шоу-бізнесу вдома у колі найближчих друзів. Вперше з’явилося свіжа світлина співака. Зазвичай на сторінках його у соціальних мережах публікувалися фотографії з архіву.

Побажаємо Борису здоров’я і довгих літ!

Схожі статті