Ані Лорак щиро зізналася у відносинах з Філіпом Кіркоровим: “Я наче метелик лечу до цього тепла”

Він був її продюсером, є крещеним батьком її дитини, а що окрім цього їх пов'язує?

Дружба Філіпа Кіркорова та Ані Лорак пройшла через лід та полум’я. Навіть чутки про їх пристрасний роман були розчавлені силою цієї дружби. Зараз майже ніхто не сумнівається: ці люди наче родичі, наче батько та донька, наче брат та сестра.

Хто ж він для неї?

Коли Кароліна заговорила про Філіпа то не могла підняти очей впродовж декількох хвилин.

У мережі з’явилося архівне інтерв’ю, у якому Ані Лорак розповіла журналістці Аллі Крутій про ставлення до поп-короля та їхнє перше знайомство. Так, дружба почалася з творчого тандему.

Інтерв’ю вийшло дуже душевним та ніжним завдяки розмові про Філіпа.

“Наша дружба зародилася під час Євробачення, коли він подзвонив мені і сказав: “Я Філіп Кіркоров, я написав для тебе пісню”, – це був дуже незвичайний хід тому, що я знаю, що Філіп якби не дуже любить сам дзвонити і так далі. А ще й написав пісню. Зараз це я з посмішкою згадую, а тоді відповіла: “Я зараз на відпочинку, я зараз не можу відповісти”. А ти він не заспокоївся, і вечором знову подзвонив і сказав: “Я тут тобі відправив пісню. Сьогодні ввечері послухай і швидко мені скажи”. Звісно ж я шукала інтернет та послухала пісню в готелі. І ми вже домовилися зустрітися в Києві і так далі. Він був людиною, яка вселила в мене віру в себе. Тому, що це так важливо, щоб поруч були люди, які вірять у тебе, які в той момент знайдуть такі потрібні важливі слова”, – розповіла Кароліна.

Ані Лорак не стала приховувати – Філіп Кіркоров зайняв місце її покійного брата, який помер багато років тому. Алла ж відзначила це так: “Природа не любить пустот”.

Кароліна зізналася, що людське тепло, яке подарував їй Філіп Кіркоров не дарував їй ніхто.

“Я летіла наче метелик на це тепло”

Зараз Філіп є хрещеним батьком її маленької донечки Софії. Він балує її та засипає подарунками, і як і раніше підтримує міцний зв’язок з артисткою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.