Де живе Влад Яма? Окрім квартири у хореографа є таємний маєток, який подружжя дуже рідко показує

Влад Яма володіє не тільки квартирою, але розкішний будинок на його особистій сторінці в соціальній мережі не світиться.

Український хореограф, зірка танцполу і суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма показав свій заміський особняк під Києвом.

Сучасний маєток під Києвом

Так, у великому і сучасному будинку Яма проживає разом зі своєю дружиною Лілією і сином Леоном. Відео, де вони демонструють своє житло, опубліковано на сторінці його дружини в Instagram. Фасад у будинку білосніжний, він добре огорожений і схожий на американський, що не дивно, адже Влад Яма обожнює США.

Фото будинку Влада Ями.

У будинку Ями – два поверхи, весь інтер’єр виконаний в стилі лофт. Відмінною рисою є оригінальні світильники і люстри, дизайн яких хореограф продумував самостійно. Кольори, які були використані для створення затишку – спокійні, холодні та витримані.

Фото будинку Влада Ями.

У будинку – світла велика кухня, габаритна вітальня з затишним ремонтом в коричневих і сірих тонах, а також екстравагантний кабінет, оформлений в стилістиці “критого паркінгу”.

Фото будинку Влада Ями.

Спальню, дитячу і ванну кімнату хореограф з дружиною вирішили не демонструвати.

Фото будинку Влада Ями.

“Ми з дружиною давно мріяли про цей будинок і впевнено йшли до мрії. Відразу хотіли лофт, а коли робили ремонт вирішили зробити його трохи затишніше. А ось в кабінеті” сувора “обстановка – в такий хочеться сконцентруватися”, – розповів Влад Яма.

Часто на особистих сторінках в соціальній мережі можна побачити квартиру танцюриста, а не маєток. Там Влад живе у робочі будні, так само, як це роблять майже усі представники шоу-бізнесу.

Схожі статті