Ані Лорак ризикнула репутацією та полишила країну заради екс-чоловіка: Мурат зачекався на кохану у Туреччині

Розлучення Ані Лорак викликало гучний резонанс у сфері шоу-бізнесу. Втім, схоже, що співачка вирішила возз'єднатися з екс-чоловіком.

Ані Лорак стала легендарною артисткою: її слухають і люблять мільйони прихильників по всьому СНД. Динамічні та дуже ліричні пісні підкорили не одне серце. Втім, цікава зірка не тільки завдяки своєму таланту, її постать викликає інтерес через те, що особисте життя знаменитість не приховує від фанатів.

Ані Лорак схвилювала соцмережі неймовірним виглядом.
Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі.

Всім відома її майже казкова історія про те, як полетівши до Туреччини на відпочинок зірка зустріла свого майбутнього обранця. Чоловік Ані Лорак був багатим бізнесменом, який не встояв перед красою та сильним характером нашої співачки. Йому вона навіть народила донечку Софію – навіть те, що материнство може зашкодити кар’єрі не зупинило жінку.

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком

Проте, сімейне щастя не склалося. Причиною розлучення Ані Лорак стали численні чутки про зради Мурата. Його не раз помічали у київських клубах у компанії різних молодиць. Зокрема, його супроводжувала на різних вечірках модель Яна Беляєва.

Мурат разом з Яною Бєляєвою на вечірці. Фото взято на просторах мережі.

Саме через цю жінку Ані Лорак подала на розлучення. Втім, вже на вечірці Філіпа Кіркорова весь московський бомонд помітив, що поп-діва прийшла на презентацію пісні короля естради не сама.

Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу. Фото взято з Інстаграм-сторінки поп-короля.

Тепер інтрига росте: співачка відправилася у Туреччину, де провела вихідні. Відомо, що зірка була вже там у неділю, яку у своїй публікації вже назвала особливою. Сам же Стамбул артистка просто обожнює. Що ж, невже ця знаменита родина знову буде разом?

Схожі статті