Що трапилося з напарницею Вірки Сердючки Гелею: чому від Андрія Данилка пішла жінка, яку вважали його коханням

Андрій Данилко прославився завдяки амплуа провідниці. Після злету гумористичних монологів, артист створив своє власне шоу.

Вірка Сердючка мала шалений успіх протягом всієї своєї кар’єри. Навіть зараз Андрій Данилко завдяки своєму образу зміг стати ведучим популярного тревел-шоу “Орел та Решка”. Проте, всі, хто прожив буремну епоху 1990-х-2000-х пам’ятають його легендарне “СВ-шоу”.

СВ-шоу. Кадр заставки взято на просторах мережі.

Це було перше українське вечірнє розважальне шоу, де Вірка, в образі провідниці брала інтерв’ю у популярних на той момент зірок.

Ольга Сумська на “СВ-шоу” разом з Вєркою Сердючкою.

Незмінною помічницею була завжди мовчазна дівчина на ім’я Геля, яку грала актриса Радміла Щоголєва.

Радміла грала помічницю Гелю. Реплік у дівчини не було. Фото взято на просторах мережі.

До появи поруч з Андрієм харизматичної Інни Білокінь, яка вправно грала роль мами Вірки, ходили чутки, що саме Геля була першим коханням незвичайного артиста. Втім, сама Радміла успішно вийшла заміж та народила дітей.

Про це вона зізналася в інтерв’ю передачі “Життя відомих людей”.

Пожертвувати кар’єрою довелося через здоров’я. Жінка не витримувала насиченого графіка зйомок та не могла їздити по гастролях, який в Данилка на той період життя було безліч.

Врешті-решт і роль німої Гелі не влаштовувала професійну акторку, яка бачила, що її партнер по сцені зростає, а вона не змінюється роками.

Ось так зараз виглядає колишня помічниця Вірки Сердючки – Геля, яку зіграла акторка Радміла Щоголєва. Скріншот взято з кадру телепередачі “ЖВЛ”.

Втім, жінка зараз щаслива, адже має родину та коханого чоловіка, а ще може жити так, як їй підказує серце.

Схожі статті